Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Rödön

I början av december var det dags för årets sista medlemsmöte för SPF Seniorerna Rödön, när vi träffades för traditionsenlig jullunch.

Numera bjuder vi alltid in medlemmarna från SPF Offerdal och tillsammans blev vi 65 hungriga som samlades på Restaurang Kroken i Nälden. Det blev många ”hej, det var längesedan” och ”vad skoj att se dig igen” när vi tillsammans med glöggen och dess tillbehör väntade på att det skulle bli dags att sätta oss till bords.

När väl alla kommit på plats och så smått börjat smaka på godsakerna som låg på tallriken blev vi varse luciatåget som kom intassande. Det var barn från förskolan Faxgärde som överraskade med några julsånger. Härligt!

Lunchen fortsatte under livligt och glatt samspråkande och plötsligt stod vår ordförande Elisabeth Vykander med en blombukett i handen, vilken hon överlämnade till Curt Lofterud tillsammans med födelsedagsgratulationer.

Per-Martin Edström, som en längre tid haft olika utbildningar i hur man använder mobiler och paddor på bästa tänkbara sätt, fick även han tack och uppmuntran för sitt uppskattade arbete.

Efter varma rätter, kaffe och ris a la Malta var det dags att åka hemåt. Nästa möte blir årsmötet onsdagen den 19/2 på OKQ8 i Krokom.

Gunilla Selander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel