Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Rödön

Till månadsmötet i oktober blev vi inbjudna att komma till sockenstugan i Aspås. Drygt 40-talet medlemmar slöt upp och välkomnades till en början av Aina Sundbaum som presenterade sig och Seniorshopen. Tillsammans med fem av våra medlemmar hade Aina valt ut olika plagg som hon ville berätta och visa litet mer av.

Vår ordförande Elisabeth Vykander hälsade också välkommen och berättade om de av höstens möten som varit och om de som kommer. I november blir det en träff med polisen, som ger oss tips om hur vi kan skydda oss mot olika former av bedrägerier och årets jullunch äter vi i Vaplans Folkets hus torsdagen den 5 december.

Efter att våra ”mannekänger” visat upp olika lockande outfits tog Britt Larsson till orda och vi fick höra vad som hänt i KPR och att alla intresserade var välkomna till nästa KPR:s öppna möte i Hällebo.

Som vanligt gott fika och de intresserade hade möjlighet att handla nya vinterkläder.

Gunilla Selander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel