Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Östersund

För tredje måndagen i rad arrangerade SPF Seniorerna Östersund stavgång och cykeltur med start i Badhusparken. Efter att ha haft strålande sol under en längre tid fick deltagarna uppleva ett strilande hällregn i Östersund och färden västerut mot Lugnvik.

Vid förra träffen diskuterade deltagarna en del saker som kan förbättras: toaletter, schackpjäser och hur scenen används. Nu har toaletterna i Västra station öppnats, schackpjäserna finns på plats och då hyrde föreningen scenen som erbjöd ett bra tak över musiker och instrument. Klockan 10.45 fanns det tio musiker från Jämtbälgen på plats och de bjöd på härlig musik, åtta dragspel, en elbas och ett munspel. Efter cirka 50 minuter var alla tillbaka och det blev en trevlig avslutning med kaffe i Badhusparkens café.

Nu blir det ingen organiserad stavgång och cykling under juli månad. Boulespel fortsätter på fredagar klockan 11. Det är viktigt att komma ut!

Föreningen har inte bestämt om surströmmingspremiärarrangemanget tillsammans med Ångermanlands gille den 20 augusti kan genomföras!

Per Söderberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel