Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Östersund

Annons

Vid månadsmötet för SPF Seniorerna Östersund den 19 november på Gamla teatern, bjöds deltagarna på en modevisning med kläder från Sveriges Seniorshop i Sundsvall. Mannekängade gjorde fyra damer och tre herrar som är medlemmar i föreningen. Mr Hammond, Anders Berggren, stod för musikunderhållningen.

Ordförande Per Söderberg inledde mötet med att hälsa välkommen och sa att det var ungefär 160 fötter som hade letat sig till mötet denna gång. Han läste sedan texten ”Skrömta” av Lars August Ledin, varefter han lämnade över till huvudnumret, modevisningen.

Carina Aynsley från Seniorshopen pratade lättsamt och kunnigt om de kläder som visades och inflikade en och annan rolig historia när det uppstod en liten paus. Karin Kimselius, Birgitta Olsson, Britt Skarberg, Christina Jonsson, Martin Rolén, Sven-Olof Andersson och Yngve Sundien svassade ut och in på scenen med höstens nyheter och det var mycket vinrött, svart och grått – färger som alltid är gångbara och lätta att kombinera.

Avslutningsvis berättade Per Söderberg om kommande aktiviteter, bland annat julbordet den 10 december och att man har beslutat att ha månadsmötena på måndagar 13.30 från och med 21 januari 2019. I februari blir det en resa till Ikea och i maj en resa till Åre. Han utlovade också fler politiker till ”heta stolen” och många andra spännande gäster framöver.

Månadsträffen avslutades med en after work där medlemmarna minglade och Mr Hammond spelade upp till dans.

Solbritt Eidenby