Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Östersund

Distriktsordförande Göte Swén samt Jasmine Olbrant och Lena Madsen Eriksson, Apoteket AB, gästade månadsmötet den 10 september.

Ordförande Iréne Westberg hälsade alla välkomna och informerade bland annat om kommande hjärtföreläsning och Passion för livet.

Vice ordförande Jan Göransson välkomnade Jasmine och Lena upp på scenen och vi delgavs information om Apotekets olika tjänster och självtjänster. Information om hjälpmedel för handikappade, Ako plus, Apotekets kundklubb med mera blandades med frågor och svar om medicin.

Göran Westman, trafikinformationsansvarig SPF Östersund, informerade om halkolyckor och Iréne om resan den 16 oktober till Njarka sameläger.

Margareta Mooe Helleren rapporterade från KPR och upphandling kollektivtrafiken samt att handledarutbildning för Passion för livet börjar den åttonde oktober. Jan informerade om fallkampanjen "Stå på dig".

Iréne välkomnade Göte Swén, ny distriktsordförande sedan mars 2014. Göte berättade lite om sig själv och bakgrunden till att han åtog sig ordförandeskapet. Han informerade från kongressen i Jönköping, ny logga kommer, den orättvisa skatten för pensionärer, om handlingsprogram för vård och omsorg bland annat.

Dagens gäster avtackades med applåder och ett litet paket och mötet avslutades med kaffe.

Britt Skarberg