Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Härjedalen

SPF Seniorerna Härjedalen har haft årsmöte den 18 mars. Då årsmöte med SPF Seniorerna Sveg hölls innan detta årsmöte genomfördes en parentation gemensamt vid början av deras årsmöte.

Av verksamhetsberättelsen framgick att styrelsen har haft sju styrelsemöten. Förutom årsmötet har ett extra årsmöte utlysts, som hölls 6 maj.

Generalsekreterare Peter Sikström deltog i årets första styrelsemöte. Lars-Erik Karlsson, kontaktperson för SPF Seniorerna Härjedalen, deltog också. Vid varje styrelsemöte har det förts diskussioner om föreningens framtid, då det är svårt att värva medlemmar till styrelse och valberedning.

Vid årsmötet den 6 mars föreslogs att föreningen ska tillhöra ett annat distrikt. Respektive förening fick i uppdrag att ta upp denna fråga i sina föreningar. Därefter skulle det kallas till ett extra årsmöte. Vid det extra årsmötet togs beslut om att ansöka hos Jämtlandsdistriktet om att få tillhöra deras distrikt. Styrelsen för Jämtlandsdistriktet har ställt sig positiv till denna ansökan. Vid SPF:s kongress kommer ett slutgiltigt beslut att fattas.

Vid styrelsemötet i oktober deltog Jämtlandsdistriktets ordförande Anders Granbom.

Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska redovisningen godkändes. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Revisorernas berättelse godkändes.

Efter årsmötets avslutande bjöds på kaffe och rulltårta.

Ingrid Östlund