Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF seniorerna Frösön

Frestande dofter, tyckte vi 35 medlemmar som samlats på restaurang Hos Andreas Frösö Strand den 31 augusti, för att avnjuta årets surströmming. Andreas med personal hade dukat till fest och buffévagnen var välfylld.

Ordförande Majvor Enström hälsade välkommen och informerade om dagens arrangemang för att coronasäkra.

Det gavs också en kort information om pågående och planerade aktiviteter i föreningen:

• Boule- och tisdagsträffarna fortsätter i utemiljö, i första hand september månad ut.

• DM i bridge spelas den 22 september. Anmälan görs till Göran Kullberg.

• Kurser/cirklar som planeras i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan.

• Ärenden som avhandlats i pensionärsråden, Regionala (RPR) respektive Kommunala (KPR), där föreningen är representerad. Protokoll finns på hemsidan.

• Kommande medlemsträffar.

Så var det dags att, i tur och ordning, ta plats i kön till buffén för att förse sig med läckerheterna. Med god aptit och idel glada miner avnjöts strömmingarna med tillbehör och tillhörande dryck. Rummet fylldes snabbt av ett härligt sorl som endast avbröts av en gemensam hyllningssång till ”Burkarna i Norrland” (melodi; Flickorna i Småland). Till kaffet serverades en gobit.

Efter några timmars trevlig samvaro och med goda betyg till årets surströmming, avslutades festen. Den 21 september, samma tid och plats, är alla medlemmar och medföljande varmt välkomna till underhållning med Anders Eliasson (medlem i Marmeladorkestern), förtäring och lotteri.

Majvor Enström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel