Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Frösön

Dagen före lucia samlades ett 60-tal medlemmar från SPF Seniorerna Frösön på Restaurang Frösö Strand och välkomnades med glögg och skön soft musik. När alla hittat en plats vid de festligt dukade borden, hälsade ordförande Majvor Enström välkommen och presenterade dagens gästunderhållare, som var Maud Sparrman, sång och musikerna Leif Olsson med Toni Backlund och Hasse Lundhag.

Innan den läckra jultallriken fick ätas, klarades struparna för allsång, Pepparkaksgubbar. Prat och skratt varvades med skön musik, sång och historier och mer allsång. Allt för att julstämning skulle uppnås.

Innan uppbrottet informerade ordförande om kommande aktiviteter förutom årsmötet i februari. Föreningen planerar att fortsätta kulturvandringarna med Eli och Hans, månadsmöten, utflykter/resor, studiecirkel med bland annat temat ”Ofrivillig ensamhet”. Hälsa, friskvård och gemenskap är huvudteman för föreningen.

Som avslutning sjöng vi alla Per Martin Hambergs ”Nu tändas åter ljusen i vår lilla stad”, med en andra vers, som Maud hade anpassat till dagens Östersund. Riktigt bra!

Så önskade vi varandra en god jul och gott nytt år!

Kristina Andersson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel