Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Brunflobygden

Annons

På luciadagen träffades medlemmarna med vänner och bekanta på Mariagården i Marieby för att umgås och äta julbord.

De som så önskade, hade med sig ett julpaket som Stellan Hansson och Håkan Bylsäter samlade in för att senare dela ut innan vi avslutade träffen.

Ulla-Britt From delade med sig av en stor skål med julgodis samt många klassiska gamla tidningar, som den intresserade fick ta med sig och läsa senare.

Medan vi samlades underhöll Lennart Borgebo på sin gitarr och komp, med många fina låtar. En del julinspirerade, så vi fick upp den rätta stämningen inför intag av julbordets alla goda rätter.

Som förut om åren var det Ingvor Sahlin och Astrid Fryklund som ordnat och lagat de obligatoriska julrätterna på buffébordet där tomtarna också fått plats.

Vi lät oss väl smaka av den goda julmaten och samtidigt lyssna till Lennart Borgebo som fortsatte spela kända låtar, som White Christmas med flera.

Sedan var det dags att gå till julklappsbordet och välja ett fint paket.

Vi avslutade träffen med att önska varandra god jul och gott nytt år.

Eva Söderström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel