Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Brunflobygden

I slutet av augusti ägde den efterlängtade surströmmingsfesten rum på Mariagården i Marieby. Medan vi satte oss till bords underhöll Arne Palmqvist och Arvid Södergren med dragspel och gitarr

Vi var 48 medlemmar och medföljande vänner och bekanta som samlats för att insupa den härliga doften av strömming. De låg fint på enrisbädd och alla lät sig väl smaka. Ingvor Sahlin och Astrid Fryklund hade som vanligt dukat och förberett kalaset.

När alla var nöjda och inte orkade äta mer blev det tid för allsång. Arne, Arvid och Sigun Deivard hade valt ut texter till kända melodier. De spelade och sjöng och fick oss alla att sjunga med av hjärtans lust. Arvid sjöng också visan om Gunnar Vägman.

Efter detta smakade det gott med kaffe och bakelse. Efter information om kommande aktiviteter lyssnade vi till Ulla-Britt From som letat fram roliga historier ur sina gömmor.

Stellan Hansson och Håkan Bylsäter hade, som vanligt, sålt en massa lotter som det blev dragning på innan vi mätta och nöjda åkte hemåt.

Eva Söderström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel