Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Brunflobygden

Annons

Återigen var det dags för månadsmöte. Även denna gång i Sockenstugan i Ångsta. Ännu en solig dag och många var förundrade över den tidiga våren. Skulle det vackra vädret fortsätta ända till sommaren?

Inne i sockenstugan hade dagens underhållare Ulla-Britta Johansson installerat  sig och gick runt och bekantade sig, många var hennes skolkamrater så det blev ett trevligt återseende.

Efter att ordförande hälsat alla välkomna tog Ulla-Britta över mikrofonen. Hon är en allsidig medryckande underhållare och varvar sång och fiolspel med berättelser och minnen.

Programmet var en välkomponerad blandning mellan Kyrklåt från Rätansbyn, Maen je va e litta taus, Doroteashottis och dikten Nu målar våren sin... Efter Kaffelåten blev det mycket riktigt paus för kaffe med dopp och trevligt sorl runt borden.

Programmet fortsatte med vaggvisa av Krister Moberg, från Stugun och givetvis Kan man älska nån på avstånd, med text av Karin Hemmingsson och lanserad av Christer Sjögren, för några år sedan. Ulla-Britta framförde även den vackra sången Kärleken, som Evert Taube skrev till sin hustru Astri.

Ulla-Britta tackades för den fina underhållningen och efter information om rabatterbjudanden som vi har som SPF-medlemmar avslutades träffen med vinstutdelning från lotteriet.

Eva Söderström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons