Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna

Annons

Inom Östersunds kommun finns det fem avdelningar inom SPF Seniorerna - Brunflobygden, Frösön, Litsbygden, Odensala och Östersund. Under de senaste tre åren har samarbetet utvecklats och en del gemensamma aktiviteter har genomförts.

Vid en samarbetsträff under hösten 2019 beslutades att prova på boule och bowling.

I samarbete med bouleklubben inbjöds till en prova på-träff i boulehallen i Östersund. Antalet anmälningar blev över all förväntan - 65 deltagare. Det var alltså ett stort intresse och besökarna hade väldigt trevligt när de fick prova på denna sport.

SPF Seniorerna bjöd på mackor och kaffe.

Flera avdelningar har haft lite bouleverksamhet tidigare - Östersund och Frösön har tider inbokade i boulehallen och efter det stora intresset för prova på finns det goda möjligheter att flera kommer med i denna verksamhet, tror ordförande i Östersundsavdelningen Per Söderberg, som höll i samordningen av denna aktivitet från SPF:s sida tillsammans med bouleklubbens ordförande Solbritt Eidenby.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel