Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Östersund

Den 3 december hade SPF sitt traditionella julbord. Det serverades i salongen i Gamla teatern som var fint dukad med runda bord och på varje bord en ljuskandelaber. Vice ordförande Jan Göransson hälsade alla välkomna och speciellt till de fem nya medlemmarna.

Efter lite information om kommande händelser så presenterade han Garagebandet som vi engagerat för att underhålla oss under eftermiddagen. Det var fem herrar i svarta skjortor och vita hängslen samt matchande hattar som, tillsammans med bandets kvinna, framförde fina trombon- och tubatoner. Musiken var jazzinspirerad och givetvis framfördes den klassiska jullåten White christmas!

Julbordet var dukat efter en hel långsida i salongen. Vi lät oss väl smaka av alla de traditionella julrätterna. Det smakade bra och det blev en trevlig stund på eftermiddagen. Innan vi skildes så önskade vice ordförande Jan Göransson oss en riktigt God jul och ett Gott nytt år.

Sven Adolfsson