Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Litsbygden

Friskvårdsdagen den 2 juni blev en solig och trivsam dag för oss medlemmar i SPF Litsbygden. Vi var ett 30-tal medlemmar som begav oss till Blåberget vid Hårkans strand. Platsen ligger vid Högforsleden, så det var flera av oss som gick en kortare sträcka till Blåberget. Det gick också att köra bil ända fram.

När vi kom dit bjöds det på många aktiviteter, såsom boule, kubb, pilkastning med mera. Då vi hade roat oss med detta någon timme, så var det dags för korvgrillning. Det som var nytt för många av oss var grillning av marshmallows – gott med kex till! Så småningom bjöds på kaffe med en god toscakaka.

Under tiden hade Carl-Göran lotteridragning med fina vinster. Det blev minst sagt en trevlig samvaro vid Hårkan i strålande solsken. Som tack för allt vi fått under dagen applåderade vi för våra vänner Vivianne, Allis och Doris, som ordnat så bra för oss ute i naturen!

Gunnel Björk