Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Litsbygden

Annons

SPF Litsbygden hade sitt månadsmöte den 25 april i Handogs föreningshus. Janne Hansson stod utanför trappan och tog emot med härlig dragspelsmusik. Ett 60-tal medlemmar hade kommit och ordförande Kjell hälsade alla välkomna, särskilt musiker Janne Hansson, Lit och berättare Stefan Lundin, Hammerdal. Stefan läste dikter och berättade på Hammerdalsmåle om hur det upplevdes att vara en bonnpöjk i Gåxsjö i slutet av 50-talet och en bit in på 60-talet - reflektioner bakåt i tiden. Detta var ett trevligt och underhållande inslag under kvällen. Han avtackades med blommor och varma applåder.

Efteråt bjöd medlemmarna i Handog och Nyby på en vårtallrik och en god kaka till kaffet. Under fikat var det lotteridragning med många fina vinster. Kjell påminde om träffen med representanter för Emmaföreningen och Jämtgubben den 28 april, Kyrksalen, Lit.

Erna redogjorde utförligt om resan till Dalhalla den 30 augusti, där man bland annat kommer att få lyssna på Fyrverkerikonserten. Kvällen avslutades med dans.

Gunnel Björk