Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Litsbygden

SPF Litsbygden hade sitt månadsmöte den 28 mars i Klösta skola, Lit. Ordförande Kjell Edin hälsade kvällens underhållare Karin och Bure Berglund och cirka 40 medlemmar välkomna till mötet. Karin och Bure inledde sedan med sång och dragspelsmusik från ungdomens dagar, som de flesta av oss kände igen och kunde sjunga med.

Det serverades god mat med kaffe och gobit efteråt. Under tiden informerade ordförande om närmast kommande aktiviteter och att aprils månadsmöte kommer att hållas i Handogs föreningshus den 25 april klockan 18.

Vivianne Eriksson, friskvårdskommittén, hade ett bra förslag angående friskvårdsdagen, att vi skulle vandra Högforsleden, så långt man själv orkade. Leden är cirka 9 km lång. Datum skulle vi få veta senare. Vidare informerade Erna Aschenbrenner om en eventuell resa till Dalhalla, för att lyssna på Fyrverkerikonserten den 30 augusti. Mer om detta framöver.

Som vanligt hade föreningen ett lotteri med många fina vinster.

Karin och Bure avslutade kvällen med mera allsång, men sista visan sjöng de själva. Ordförande tackade underhållarna med blommor och de fick varma applåder.

Det var en trevlig kväll för oss medlemmar och ett stort tack till alla som stått för förtäringen.

Gunnel Björk