Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Gimådalen

Tisdagen den 14 maj 2019 var det SPF Gimådalens tur att ordna med fika och underhållning på Gellinergården. Kyrkans barnkör sjöng många sånger under ledning av kantor Eva-Britt Björklund och Emma Nilsson. Alltid lika härligt att få lyssna till de duktiga barnen.

Måndagen den 10 juni samlades vi i Hoviken till en mycket trevlig dag. Vädret var med oss hela tiden. Sol, lite blåst men inget regn. Ett 50-tal var samlade och alla lika sugna på kolbulle och/eller varm korv, som serverades. Inne i den lilla stugan serverades det kaffe med bulle och mjuk kaka.

Några spelade boule och många gick en runda för att svara på frågor. Domar Larsson hade alla rätt och belönades med en trisslott. Många hade 9 rätt varav 3 lottades fram för att få var sin trisslott. Alla nöjda efter en trevlig samvaro.

Den 5-6 juli är det SPF Gimådalen som ordnar med serveringen på Hembygdsgården i Gällö.

Efter en, som vi hoppas, skön sommar träffas vi i Sundsjö den 19 augusti för att äta surströmming med mera.

Ruth-Marie Öhrn

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel