Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Brunflobygden

SPF Brunflobygden gjorde i början av augusti ett besök på Frösö handtryck. Per Lundin guidade oss runt och vi fick möjlighet att ställa frågor. I butiken fanns mycket som frestade. Vad det handlades! Alla var mycket nöjda och tyckte sig ha blivit väl omhändertagna.

Nu hade det blivit dags för en kaffestund.

Färden gick till Peterson-Bergers Sommarhagen där vädret ordnade så att vi kunde sitta ute och fika och dessutom uppleva den underbara utsikten. Maj-Britt och hennes systrar är väl värda en eloge för fina Mor Sofias kafé.

Dags för Lars-Erik att berätta för oss om PB. Det gjorde han med den äran. Mycket berättade han om som vi inte haft en aning om. Jämställde PB med bland andra Danmarks och Finlands stora kompositörer.

Dags för hemresan mot Brunflo. Vi mötte världens oväder med hagel och åska. Tur vi hade bra chaufför, Ulf, som dessutom berättade jamthistorier.

Alla deltagare tycktes ha haft en bra dag med både kultur, gott fika och inte minst en fin samvaro.

U-B From