Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Brunflobygden

Brunflobygdens SPF-avdelning har hållit aprilmöte på Lyransgården med ett sextiotal som hörsammat kallelsen. Mötet inleddes med att ordförande Eva Söderström hälsade Välkommen och särskilt dagens underhållare, musikanten Johnny Wiktorsson som dragplåster.

Lotter såldes som vanligt av Solveig och Nisse. Kaffe och the serverades av personal från Lyransgården, som bjöd på goda smörgåsar samt en kaka till påtåren. Så intog dagens Johnny Wiktorsson scenen och han serverade verkligen låtar som vi äldre gillar. Dan Andersson, Gunde Johansson, Roland Cedermark, Sven Ingvar Magnusson och Teofil Engström, varvades med Elvis och andra höjdare. Tänk att få höra sådan musik i stället för dagens illjud! Stort tack Johnny!

Lottdragningen vidtog och vinnarna satt runt skribenten. Eftersom Solveig och Nisse efter detta möte slutar sälja lotter i vår förening efter fjorton långa år blev de avtackade av ordföranden och fick stormande applåder för sitt slit. Ulla Britt hade ett nytt lager av roliga historier som avslutade sammankomsten. En fin stund i ordets rätta bemärkelse.

Torsten Nilsson