Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SKPF Pensionärerna Avd 30 Jämtland

Tisdagen den 10 december bjöd SKPF Pensionärerna in sina medlemmar till årets sista möte på Folkets Hus i Östersund. Ordförande Britt Wikman hälsade drygt 90 medlemmar varmt välkomna.

Programmet inleddes med att Rudolf med röda mulen och ett gäng, unga tomtar kom intassandes på scenen. När dom placerat sig i två grupper kom lucia med tärnor och stjärngossar inskridandes till luciasången, ackompanjerade av sin musiklärare Joel Persson, från Friggaskolan. Vi bjöds på ett fint knippe av jul- och luciasånger. När Midnatt råder spelades, så tassade alla tomtar fram till grötfaten och lät sig väl smaka. Till varma applåder gick det imponerande luciatåget ut sjungandes på luciasången.

Efter det stora vackra luciatåget blev det dags för kvällens förtäring, gröt med skinkstut. Vi lät oss alla väl smaka av den goda gröten, följt av kaffe och pepparkaka.

Vi passade på att informera, att nästa gång vi kan ses blir på Senior Expo som är den 24-25 januari. Håll ögonen öppna när annonser kommer.

Därefter var det dags för lotteriflickorna, Maggan och Agneta, som hade dukat upp ett gott vinstbord. Vi tackade dem för ett mycket bra arbete med vårat lotteri.

Ordförande Britt Wikman och styrelsen tackade alla för en trevlig kväll, önskade alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ses vi den igen den 11 februari 2020, då det är årsmöte.

Britt Wikman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel