Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SKPF-pensionärerna Avd 30 Jämtland

Årets första riktiga vinterdag, med massor av snö, nollgradigt och halt, då hade vi SKPF-pensionärer vårt höst- och budgetmöte. Trots det eländiga vädret kom en tapper skara medlemmar till Tiljan där vi höll mötet.

Ordförande Britt Wikman inledde med att hälsa alla varmt välkomna och presenterade kvällens dagordning som godkändes. Britt tillsammans med kassör Bo Sandholm föredrog verksamhetsplanen för 2020 samt presenterade förslag till budget för 2020.

Vårt förslag till verksamhetsplan innehåller olika aktiviteter, som studiecirklar och förslag på medlemsresor. Deltagande i Seniorexpo, Tisdagsdax och Alla pensionärers dag på Jamtli. Bland annat finns det förslag på en resa med övernattning, och efter omröstning kommer styrelsen att arbeta vidare med en resa till Ulvön och Mannaminne.

Efter dragning av styrelsens förslag till budget gavs tillfälle att få svar på eventuella frågor och sen godkände medlemmarna verksamhetsplan samt budget.

Därefter var vi alla fikasugna och då vi fått våra mackor och dryck så välkomnades kvällens underhållare Bures, upp på scenen. De inledde med att spela Alpens ros, därefter följde Farväl till sommaren, passande nu när vi fått riktig vinter. Vi fick vidare lyssna på Kärlek är den stora gåvan, Små nära ting, som Bures alltid spelar på sina framträdanden. Sedan var det dags för Bure att spela Wiggen och vi alla klappade glatt takten till hans dragspel. Sen fick vi drömma oss tillbaka till barn- och ungdomsåren med Den röda stugan, följt av Vid en liten Fiskehamn, Vi ska gå hand i hand, Bures egna låt Masurka på logen och en svängig In the Mood med Karin och hennes maracas. Avslutningsvis spelades Leende guldbruna ögon och sist Amazing grace.

Britt tackade Karin och Bure för den härliga musiken och att mötet godkände vår verksamhetsplan och budget för 2020. Hoppas att vi ses vi igen på mötet den 10 december, som blir på Folkets hus, då vi ska äta julgröt och underhållas av Friggaskolans lucior.

Kvällen avslutades med lottdragning och som vanligt nöjda vinnare.

Britt Wikman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel