Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SKPF Pensionärerna avd 30 Jämtland

Annons

Ordförande Britt Wikman hälsade cirka 100 medlemmarna välkomna till vårens sista medlemsmöte på Restaurang Lime den 22 maj. Med anledning av OSD:s konkurs blev det ny plats och nytt datum för detta möte, som trots det blev mycket uppskattat.

För underhållningen stod Lars-Håkans glada spelmän. De inledde med Nordlunds mazurka, en låt från Norge. Vidare bjöds vi på en härlig blandning av låtar varav endast en del kan räknas upp här, till exempel Spräng-Lundgrens Hambo, Åke Lindqvists låt Lillsjön, Stig Hansson, alias Jules Sylvains låtar När en stjärna från himlen faller och Bondtolva, Livet på Storfjäll som är en schottis. När vi satt och åt tyckte Lars-Håkan att det passade bra med Polka från Ransäter.

Maten som vi avnjöt var lax med sås och potatis samt goda sallader och röror till, sen blev det kaffe med en kaka, som personalen bjöd oss vi borden.

Vidare fick vi lyssna till Trestegsvals av Jularbo, Bertil Englunds Kalorijakten, det behövdes efter all den goda maten.

Vi påminde om, att nästa år är det kongress för SKPF-pensionärerna och då har vi möjlighet att påverka genom att skriva motioner. Motionerna ska vara oss till handa i avd 30 senast den 7 oktober. Vi passade också på att uppmana alla våra medlemmar att göra sin plikt och gå och rösta i EU-valet.

Sedan påminde Bo Sandholm oss om vår kommande resa till Laxviken den 11 juni. Det finns några platser kvar. Vi påminde också om sommarens Tisdagsdax på Jamtli. Den 30 juli är det SKPF som ansvarar för arrangemanget. Annons kommer den 24 juli. Den 6 augusti är Alla pensionärers dag.

Britt tackade alla medlemmar som kommit till vårens sista möte. Vi ses den 10 september, var det nu blir kommer att synas i kommande annonser. Så var det lotteriflickornas tur. Vinsterna bestod av fina blomamplar, lotter med mera. Många lotter såldes denna kväll. Vi önskade alla våra medlemmar en riktigt skön sommar.

Britt Wikman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons