Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SKPF avd 30 Jämtland

Medlemsmöte med SKPF avd 30 Jämtland 13 maj på restaurang Frösö Strand. Ordförande Britt Wikman hälsade ett 90-tal medlemmar välkomna och önskade särskilt välkommen till två nya. Hon tyckte att det var roligt att så många kommit trots kallblåsten. Sedan gav hon ordet till Agneta som tackade samtliga som varit med i cirklarna samt cirkelledarna. Hon påminde även om resan till Teknikland 15 maj.

Britt berättade om föreningens hemsida som Roger Dahlberg sköter den ska ändras något för bildanpassning. En person vid namn Helen har hört av sig till Britt och gjort reklam för sitt företag Helens hemservice för tjänster inom hemmet.

Jorunn berättade om resor som kommer att ske, en går till Ljusdal 17 juni där vi äter i Järvsjö. Annons om resan kommer den 4 juni för anmälan. Vildhussen Döda fallet den 30 juli. Surströmming i Handog, Lit, 29 augusti, Ikearesa den 21 oktober, Alsenrevyn med mat på Wången den 9 november och adventsresa den 30 november. Resorna blir förstås av om intresse finns.

Det kommer annons om detta i LT och ÖP. Jorunn ska undersöka om någon kan berätta om Wångens historia för medlemmarna. Roger Dahlberg kommer att sätta in på hemsidan om kommande aktiviteter.

Från januari 2015 kommer föreningen att finnas på OSD, det ska bli trevligt. Samma tid som vanligt 16.30.

Därefter kom Orvar Dahlberg och visade fina bilder och berättade hur han gjort dem med datorns hjälp. Det var bilder från Lugnvik med vacker solnedgång, från Rödöbron och Vallsundet och blåsippor i Minnesgärde. Han berättade att han kunde ha en kurs i fotografering om önskemål fanns.

Sedan kom SKPF:s sångkör och sjöng. Man började med En dörr på glänt, Leende guldbruna ögon, allsång till Sjung och le, med flera och avslutade med Vi behöver bara lite sol.

Sedan tog lotteriflickorna över och vackra blomsteramplar vanns av dem med tur.

Britt avslutade med att tacka alla som kommit och önska en skön sommar och att alla var välkommen åter till hösten.