Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Reumatikerföreningen Ragunda

Reumatikerföreningen Ragunda anordnade surströmmingsfest för medlemmar med flera på Strandliden i Hammarstrand den 16 augusti.

Reumatikerföreningens ordförande Anna-Stina Palm kunde hälsa ett 20-tal personer välkomna till årets fest. Efter hälsningsanförandet var det dags att låta sig väl smaka av surströmming med tillbehör, därefter serverades kaffe och tårta.

För underhållningen svarade Kerstin Mustel, Sten Gustafsson, Solveig Hadarsson och Anna-Stina Palm. Även ett lotteri med många fina skänkta vinster såldes under eftermiddagens gång och det var många som fick flera vinster med sig hem tack vare att föreningen har så generösa medlemmar som alltid ställer upp med vinster så fort som det är lotterier på gång.

Festen avslutades med att ordförande Anna-Stina Palm framförde föreningens tack till alla som kommit till festen och bidragit till att denna augustieftermiddag blivit så trevlig, till alla som skänkt vinster till lotteriet, till de som hjälpt till i köket och med lottförsäljningen samt för underhållningen.

Gunda Knutsson