Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

PRO Ytterhogdal inledde höstens arbete med surströmmingskalas den 2 september i Församlingshemmet i Ytterhogdal. En trevlig dag där Elin Åsén underhöll med vacker musik.

Den första träffen med intressant föredrag på agendan, var den 4 oktober. Den här gången var vi på biblioteket i Ytterhogdal.

Kerstin Karlsson är försäkringsinformatör för PRO i södra Jämtland och var speciellt inbjuden den här dagen för att berätta om PRO:s försäkringar. Hon redogjorde för vilka försäkringar som vi medlemmar kan teckna.

Det är viktigt att tänka på att vårt försäkringsskydd ändras efter 65 år och vi blir pensionärer.

Mer om försäkringarna kan man läsa på PRO:s hemsida. Det finns också en länk från PRO Ytterhogdals hemsida. Du kan även göra ansökan på hemsidan.

Om du har frågor om våra försäkringar kan du kontakta PRO försäkringars kundtjänst.

Alla kan ”skräddarsy” sin egen försäkring på ett mycket förmånligt sätt.

Under dagen hann vi också diskutera höstens aktiviteter. Bland annat kommer vi att fortsätta med våra två pågående studiecirklar; Äldre i trafiken och ”Döcirkeln” - vad underlättar innan vi dör? Närmast ska vi göra ett studiebesök på krematoriet och sjukhuskyrkan i Östersund.

Solveig Haugen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel