Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ytterhogdal

Annons

Cirka 25 medlemmar i PRO trotsade ovädret den 13 mars och kom till årsmötet på Knoppergården i Ytterhogdal. Det blev några förändringar i styrelsen. Nya i styrelsen är Arne Hemström, sekreterare, Catharina Ek, studieorganisatör, och Iris Sahlin, medlemsansvarig. Ny ersättare är Solveig Haugen. Göran Andersson fick förtroendet att fortsätta två år till som ordförande.

Avgick ur styrelsen gjorde Inger Larsson, Maj Ståhlberg och Gunnel Jansson. Alla tre har varit med många år i styrelsearbetet.

Föreningen har haft en hel del trevliga aktiviteter under 2018. Förutom medlemsmöten varje månad har det varit grillfest som avslutning på vårens aktiviteter och surströmmingsfest som upptakt till höstaktiviteterna.

PRO Ytterhogdal bildades redan år 1980 vilket innebär att det nästa år är 40-årsjubileum. Hur det ska uppmärksammas vet vi inte ännu. Då blir det i alla fall ett bra tillfälle att fira lite extra.

Efter de sedvanliga årsmötesförhandlingarna avtackades de avgående styrelseledamöterna av ordförande. Han tackade också medlemmarna, som vågat sig ut i snöyran, för visat intresse och hälsade alla välkomna till bords. Vi fick mycket god mat, som vi åt med god aptit.

Solveig Haugen

 

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel