Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Västjämtland

PRO Västjämtland började sitt julfirande tillsammans med lucia, 12 tärnor och stjärngossar från Åredalens Folkhögskola.

På Hållandsgården den 13 december hade ett 30-tal medlemmar anmält sig till det årliga julbordet och för att lyssna på både lucia och Lill-Bengt.

Efter en underbar, varm god glögg var det dags att sätta sig ner vid borden. När både ordförande och Bettan från Hållandsgården hade önskat alla hjärtligt välkomna fick vi fylla våra tallrikar med underbart god julmat. Där fanns både sillar, skinka, pastejer, lax, kalvsylta med mera, som försvann från bordet till tallrikar och alla berömde nöjsamt matutbudet.

Godisbordet tömdes och avnjöts med kaffekoppen i salongen, där Lill-Bengts julsånger redan klingade glatt. Efter några allsånger fortsatte firandet med mera musik och slutligen lottdragning på det rika jullotteribordet.

Efter allt detta önskade ordförande alla en mycket god jul och tackade alla som har medverkat för medlemmarnas trivsel under det gångna året.

Annaliisa de Faire

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel