Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Västjämtland

Annons

PRO Västjämtland har arrangerat möte på Hållandsgården i Undersåker den 7 november.

En fin, solig senhöstdag samlades ett 40-tal medlemmar för föreningens höstmöte, för att godkänna eller förkasta nästa års budget och verksamhetsplan och att efter mötet äta en gemensam lunch med mycket mingel i salongen.

Det budgetförslag som kassören, med styrelsen, presenterade godkändes. Även verksamhetsplanen, som innehöll aktiviteter som promenader, boule, bowling och bussresor av olika slag, till exempelvis till Ikea och även utlandet. Även läs- och studiecirklar är planerade under nästa år.

Ordförande informerade om möjligheten att segla med Drottning Sofia på Kallsjön och att äta en god lunch på båten. Frågorna haglade om hjärt- och lungräddning, som fortsättning på den gångna utbildning vi hade för en månad sedan. Även bostadstillägget diskuterades livligt.

Efter mötet serverades en helt superb kycklinggryta á la Alice, med tillbehör. Kaffe med bakelse åtnjöts i salongen. Där underhöll våra gäster Hasse Thor med Ruben med njutbara nostalgiska melodier. Minglet avslutades med lotteri av medhavda vinster.

Annaliisa de Faire

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel