Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Västjämtland

PRO Västjämtland grillade sig till starten för höstens aktiviteter. Den 9 augusti samlades man i Undersåkers semesterby på Trostebacken för att ha en dag i gemenskap, tipspromenad, fika och lotteri.

Vi fick även information om kommande aktiviteter så som surströmmingsfest den 30 augusti på Hållandsgården och möjlighet till motion i gymmet med personlig rådgivare. Bouleaktivitet är redan i full gång på Tossögården tisdagar och onsdagar. Även bowling startar den 23 augusti i Kluksgårdens bowlinghall.

Efter information tog grillmästarna Carl-Erik och Bertil sig an den stora grillen med full av olika korvsorter med bröd. Medlemmarna, cirka 30 personer lät sig väl smaka och så småningom var det dags för tipspromenad som Astrid som vanlig hade ihopsatt. Frågorna var lätta till synes men det var bara en person som hade alla rätt. Där ser man, vi får allt förkovra oss ändå även om åren har gett visst erfarenhet.

Festkommittén hade under tiden dukat fram fikat med nybakade kakor och det fanns många lotterivinster innan musikanterna Rune, Ronny och Arne tog vid med allsång och spex.

Nöjda med dagen lämnade vi gården för fortsatta kvällsaktiviteter i hemmen. Vi tackar Janne på Trostebacken för att vi fick gästa semesterbyn.

Annaliisa de Faire

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel