Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

PRO Torvalla höll sitt årsmöte den 18 februari i kyrkans lokal, Torvalla. Lika många medlemmar som på fjolårets årsmöte, 57 stycken härliga människor som tydligen trivs i vår förening. Bravo!

Vår ordförande Anita Bohlin hälsade alla välkomna varefter Lillemor Rydow höll en kort parentation över de som lämnat oss under det gångna året.

Eiwor Nilsson, ordförande i samorganisationen, valdes till mötesordförande. Hon föredrog styrelsens förvaltningsberättelse för 2019, vilken godkändes av mötet liksom den ekonomiska berättelsen. Efter revisorernas berättelse beslöt mötet bevilja styrelsen fortsatt ansvarsfrihet.

Styrelsen blev lite ommöblerad när två personer lämnade sina platser, Evy Loo och Ulla Ekman. Vi tackar dem för den tid som gått och välkomnar Yvonne Klevegren och Agnetha Ekljung och hoppas att de ska trivas med oss i styrelsen.

Trubadur Marinel skötte underhållningen på ett trevligt sätt och räkbakelserna till kaffet smakade utmärkt. Innan det var dags att ta farväl efter en trevlig eftermiddag avtackades Eiwor samt de som lämnar styrelsen med vackra tulpanbuketter, som överlämnades av vår ordförande.

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel