Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Annons

Ett sextiotal av PRO Torvallas medlemmar strålade samman den 10 december för att avnjuta årets julgröt med skinkstut.

Vi inledde vår eftermiddag med ett fint besök av smålucior från Bäckens förskola. Hur söta kan inte en rad med femåringar vara med glitter och ljus? De sjöng hjärteknipande för oss och vi var nog många som mindes egna småttingar för länge sen.

Efter det inslaget kom vår egna eminenta "Sjung och Le" och underhöll på sedvanligt härligt och medryckande sätt. Josef Englsperger berättade en underbar hågkomst om en av sina barndomsjular i Bayern. Det var en vacker och rörande historia från en svunnen tid med kanske svunna traditioner.

Julgröt och stut slank ner i våra magar och med det i botten kunde vi ägna oss åt den lite barnsliga men ack så roliga paketleken. En jätterolig och spännande kamp om den uppsjö av paket som alla bidragit med.

Vi är ett trevligt gäng i Torvalla PRO och ser till vår glädje nya fina medlemmar anslutna till oss. Ha det så gott allihop och en riktigt fin god jul från oss alla till er alla!

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel