Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

PRO Torvalla höll sitt höstmöte den 19 november i kyrkans lokal, Torvalla centrum. Det blev stor uppslutning till mötet, drygt ett femtiotal medlemmar bänkade sig runt borden för att ge sitt utlåtande av styrelsens jobb och planer för 2020.

Efter sedvanliga förhandlingar med verksamhetsförslag och budgetplanering, som godkändes av mötet, blev det dags för en härlig måltid som festkommittén dukat upp. Josef sålde lotter i rykande fart och vinstbordet dignade av fina vinster som många haft med, till stor glädje för lyckostarna som hade rätt siffror.

Vi har fantastiska medlemmar i vår förening som alla bidrar för att göra våra träffar trevliga och värda att besöka. Vi ses igen när det är dags för julgröt och stut den 10 december. Glöm inte bort att anmäla er och glöm inte paketen till paketleken. Ha det gott allihop!

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel