Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Jätteroligt att så många dyker in när vår förening har trivselträff. 56 glada och trevliga medlemmar trängdes och såg ut att trivas denna gråmulna 22 oktober.

Inledningsvis talade Ulla Ekman om fallolyckor och lämnade broschyrer om förebyggande träningsförslag.

Yvonne Persson talade engagerat om Tantpatrullen, en sammanslutning av äldre damer som protesterar mot det urusla pensionssystemet, som visar ett skriande behov av förändring. Denna proteströrelse startade redan 2015 i Stockholm och sprider nu ut sig över landet. För alla som tittar lite snett kan vi säga att vi 40-talister har klarat oss undan med blotta förskräckelsen medan de som är födda -54 och framåt verkligen borde lyssna. Vi som protesterar jobbar för generationerna framåt, det är en sak att tänka på. Tantpatrullen kommer att ha manifestation på Stjärntorget här i Östersund den 14 november och den 12 december. Annonser kommer i dagspressen.

Festkommittén bjöd på goda räkmackor dagen till ära och underhållningen sköttes av charmiga Hildegun Forslund och hennes lika charmiga gitarrist Johnny Johansson. De tog publiken med storm med sin breda repertoar och avslutade stämningsfullt med Jämtländsk kärleksvisa på gitarr. Bravo!

Ja, som vanligt full rulle på lotterierna med glada vinnare. Sammanfattningsvis en härlig eftermiddag i glada vänners lag. Vi ses igen på höstmötet, glöm inte bort att anmäla er till det. Ha det så gott!

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel