Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Hur får man en eftertänksam norrlänning att reagera snabbt och förbehållslöst? Jo, man signalerar surströmmingsfest! 66 förväntansfulla PRO-are köade glatt för att få den läckra anrättningen på sina tallrikar. Med tillbehören lök, messmör och mer därtill. Denna frossa gick av stapeln i PRO Torvallas regi den 20 augusti, i kyrkans lokal, Torvalla centrum.

Men innan burkarna öppnades fick vi en tänkvärd information om våld och lurendrejerier mot äldre. Det var Christer Höglund från polisen som på ett trevligt sätt berättade för oss hur polisen jobbar med detta. Vi äldre är kanske lite lättlurade, men nya rön gör gällande att även den yngre generationen är lätt att lura. Vi alla är nog lite som lördagsgodis för bovarna.

Surströmmingen gick åt och vid kaffet och kakan blev det den sedvanliga lottdragningen där även vinstbordet rensades.

Torvalla PRO-förening har drygt 220 medlemmar och vill gärna välkomna fler i vår trivsamma gemenskap. Ha det gott allihop! Vi ses igen.

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel