Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

PRO Torvalla ordnade en bussresa till Funäsdalen den 7 augusti. Ett trettiotal medlemmar hade anammat inbjudan och det var ett glatt gäng resenärer som äntrade bussen. Visserligen bjöd vädret på både regn och dis men när vi stannade till på vägen för fikarast var det uppehåll och riktigt skönt att sträcka på benen, inte många solglimtar men - man kan inte få allt.

På hotell Funäsdalen bjöds på en mycket god lunch som kallades "marknadsbuffé" och den såg ut att smaka alla som besökte matsalen. Sedan var det dags för Fjällmuseet med en guidad tur ledd av museichefen Ola som på ett trevligt sätt berättade om museets tillkomst. Den gamle grundaren av museet, Erik Fundin, tronade bakom en liten affärsdisk, så naturtroget återgiven att jag kände för att artigt hälsa på den gamle mannen. Min höjdpunkt den dagen!

Hemresan över Flatruet var också en stark upplevelse för dem av oss som inte besökt det området. Vi hade en mycket trevlig och duktig chaufför som gjorde resan behaglig för oss. Ja, det var på det hela en mycket trivsam dag och alla var nöjda med resan.

Maria Frank

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel