Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

PRO Torvallas trivselträff den 15 mars blev något utöver det vanliga. Drygt 50 medlemmar samlades i kyrkans lokal i Torvalla för att fika kaffe och mackor och lyssna till två skönsjungande herrar, Johnny Wiktorsson och Torbjörn Edlund, som bjöd på en bred repertoar från Elvis till Einar Ekberg.

Det var ett fantastiskt bra uppträdande och när Torbjörn sjöng O sole mio kändes det som att självaste Pavarotti kom lite i lä. Personligen är jag svag för barytonröster framför tenorer, och de båda uppfyllde mina önskningar i allra högsta grad. Jag tror att de flesta höll med om den saken.

Stämningen var på topp runt kaffeborden och alla njöt av denna vårliga och plaskiga dag som spred solsken in genom fönstren.

Vår ordförande Anita Bohlin påminde om sedelbytet som sker i år, byt ut alla pengar alltså innan det är för sent. Hon påminde också om vattengympan som pågår varje onsdag.

Ja, vi hade våra sedvanliga lotterier som gick åt och alla nöjda vinnare kunde välja mellan de fina priser som medlemmarna skänkt.

Vad kan man mer begära av en trevlig eftermiddag!

Maria Frank