Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Den 23 februari samlades ett 40-tal medlemmar till årsmöte i kyrkans lokal i Torvalla centrum. Mötet inleddes av ordförande Anita Bohlin som hälsade alla välkomna. Därefter hölls en kort parentation över medlemmar som lämnat oss under året.

Eiwor Nilsson, ordförande i samorganisationen, valdes till mötesordförande. Styrelsens förvaltningsberättelse för 2015 godkändes av mötet liksom den ekonomiska berättelsen. Efter revisorernas berättelse beslöt mötet att bevilja styrelsen fortsatt ansvarsfrihet. Sittande styrelse omvaldes förutom att Ulla Englsperger valdes in som tredje ersättare.

Vi bjöds på kaffe och goda smörgåsar samt trevlig underhållning av Sören Johansson, som spelade dragspel och berättade historier. Vår förening har växt under året och det glädjer oss mycket. Alla bidrar på olika sätt till att göra det trevligt och intressant att delta i våra möten och cirklar.

Maria Frank