Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Den 5 november samlades vi i ABF:s lokal för att avnjuta årets pubafton. Ett fyrtiotal medlemmar försågs med tallrikar med gott tilltugg och valfri dryck. Kvällens entertainer och Elvistolkare Johnny Wiktorsson bjöd på ett härligt gung som lockade de flesta upp på dansgolvet.

Stämningen var uppsluppen och trots det trånga utrymmet kunde man ta ut svängarna och njuta av dansen. Alla uttryckte sin belåtenhet över den goda förtäringen och festkommittén hade all anledning att sträcka på sig.

Vår egen lilla teatergrupp fick äran att agera pausfåglar mitt i en Elviskonsert, och det var väl en merit så god som någon, bra jobbat!

Kvällen blev alltigenom lyckad och många önskade en vårlig pubafton, något för arrangörerna att fundera på.

Som gammal Elvisfantast kan jag säga att Johnny W. gjorde otroligt bra tolkningar och flera av oss blev nog lite nostalgiska när vi tänkte tillbaka på ungdomsåren och The King!

Maria Frank