Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

PRO Torvalla mötte upp till en sammankomst den 27 oktober i kyrkans lokal i Torvalla. Ett 40-tal personer bänkade sig för att avnjuta kaffe och goda smörgåsar och lyssna på dagens begivenhet som var skådespelaren Mikael Rahm.

Vi känner honom bäst från Saltön där han spelat polisen Christer som blev kär i doktorns Emelie, samt från Kaj Pollaks filmer Såsom i himmelen och Så och på jorden.

Hos oss framförde han på ett gemytligt sätt dikter på jamska, främst kärleksdikter som ligger honom varmt om hjärtat. Men vi fick också smakprov ur ett brett register som spände mellan Kerstin Ekman och H C Andersen. Det var ett bejublat framträdande som roade åhörarna och säkert fick många att tänka sig tillbaka till ungdomsåren.

Som vanligt hade vi lotterier och fina vinster och den sedvanligt goda stämning som gör våra träffar till höjdpunkter i en höstlig vardag.

Maria Frank