Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Torvalla

Tisdagen den 29 april hade vi våravslutning. Som vanligt höll vi till i kyrkans lokal uppe i Torvalla centrum. Många medlemmar kom till träffen och stämningen var hög när duon Vivana släppte loss i klassiska gamla godingar, som vi nog alla nynnade med i och stampade takten till. Förtjusta leenden släpptes fram när man, förmodligen, kunde plocka fram minnen till låtarna.

I en paus informerade ordförande Anita Bohlin om "tulpanresan" som går av stapeln den 27 maj med en sista anmälningsdag den 10 maj. Går bra att anmäla antingen till Anita eller så till Lillemor. Vi gjorde avbrott för att inmundiga en välsmakande vårsallad och nybakat bröd. Måltiden avslutades med kaffe och "goknul". Stort tack till festkommittén som ordnat detta. Ordförande fortsatte med att informera oss om att PRO Torvalla, tillsammans med Brunflo, ansvarar för Tisdagsdax den 27 juli. Under hela juli (varje tisdag) pågår detta och avslutas med Pensionärernas dag den 5 augusti.

Ann-Marie Hallqvist startar stavgångsgrupp och är man intresserad kan man ringa till henne och anmäla sig. Gerd Ström blir vår nya gympaledare efter Maj Åsell. Information om detta kommer till hösten. Vi fick även information om den stundande jubileumsfesten som kommer att gå av stapeln i oktober. Mer information om detta kommer på hemsidan och i tidningarna.

Lillemor Rydow redogjorde för PRO Torvallas remissvar angående det boendepolitiska programmet PRO Riks tagit fram. Anita berättade även om en kubbtävling och undrade om det fanns några intresserade att vara med på detta. Vi fick även veta att bouleplanerna nu har tinat fram så det är dags att putsa upp kloten och bege sig till Lillfjällvägen på onsdagar 11-13.

Nu var det dags igen för lite svängiga låtar och musikerna Kenneth Eriksson och Arne Andreasson, som gömmer sig bakom Vivana, spelade låt efter låt och levererade en del fina gitarrsolon.

Till slut hade vi ändå kommit till slutet men publiken gav sig inte så lätt utan musikerna fick vackert sätta sig vid sina instrument igen och spela en avslutande låt till stort jubel från de närvarande.

Slutligen var det dags för lotteridragningen och vi vill passa på att tacka alla medlemmar som alltid kommer med så fina vinster till lotterierna. Anita Bohlin önskade alla närvarande en fin sommar och hoppades att vi ses igen vid friluftsdagen i mitten av maj. Annonseras i tidningarna. Tack för i vår.

Lillemor Rydow