Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Sveg

Onsdag den 21 oktober var det friluftsdag för alla pensionärer i Sverige. Det var PRO-riks som uppmanade alla föreningar i PRO att skapa någon form av aktiviteter för alla pensionärer, oavsett vilken förening dom tillhörde.

PRO Sveg hade aktiviteter på Gammelgården i Sveg där deltagarna fick gå runt och svara på frågor och utföra lite aktiviteter. Det var ett program som Kristin satt ihop. Och vinster blev det för en del. Som avslutning bjöds det på grillkorv och kaffe som kokats över öppen eld. Det var Rolf och Stig som skötte brasan. En bra dag i Sveg trots vädret som varit.

I Lillhärdal trotsade man snöslasket och drog i modden på en frågerunda. Det var PRO-vetarnas runda på 12 frågor som skulle besvaras. Även där blev det vinster för dom duktiga och korv och kaffe som avslutning.

Tyvärr snöade aktiviteterna i Älvros in denna gång. Där skulle det också varit frågetävling och avslutning med grillkorv och kaffe.

Dan Wiklund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel