Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Stugun

PRO-föreningen i Stugun håller strikt på sin tradition och håller medlemsmöte med julgröt, kaffe, pepparkaka och underhållning.

Ett 60-tal personer, helt otroligt många med tanke på vår lilla by, samlades till en trevlig och gemytlig samvaro med stämningsfull allsång.

Ordförande Göran Holm öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Två nya medlemmar, Maj-Britt Persson och Karin Ungh, hälsades speciellt varmt välkomna.

Ordförande passade på att berätta om föreningsmedlemmarnas otroliga engagemang, arbete och intresse för föreningen.

Fina klassiska julsånger av vår alldeles egen PRO-kör, som leds av Kjell Rubensson och ackompanjeras av musikerna Jan Åslin, dragspel och Sture Nilsson, basgitarr, blev höjdpunkten på mötet.

Den goda julgröten med skinkstut, som medlemmarna Maud Nilsson, Kurt Persson, Sonja Eriksson och Margareta Jonsson bakat. Kaffe och pepparkaka på det uppskattades verkligen.

Ordförande avrundade mötet med att speciellt tacka de lotteriansvariga Ingrid Larsson och Agneta Strindlund, för allt jobb det innebär och som ger föreningen så goda intäkter.

Fantastiska vinster, allt från stora hemsydda juldukar, vackra ljusstakar till nyttosaker, som kom till glädje för många vinnare.

En stor eloge fick även vår eminenta nöjeskommitté, Kurt Persson, Margaretha Jonsson, Stefan Lindström, Maud Nilsson, Britt Ling och Ewy Mattsson som för dagen förstärkte gruppen, för en helt fantastiskt god förtäring och service och alla närvarande samtyckte med en rungande applåd.

Göran Holm påminde dessutom om att vi ska hjälpas åt att göra reklam för den kommande julmarknaden som går av stapeln den 14 december i och utanför PRO-lokalen.

Som alltid kommer det att var ett stort kak- och brödlotteri, ett gigantiskt chokladlotteri, försäljning av julprydnader, tunnbröd, delikatessostar från Borgvattnet och naturligtvis stekning av kolbullar till försäljning.

Alla önskades en god jul och ett gott nytt år!

Elisabet Yngström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel