Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Stugun

PRO-föreningen i Stugun hade ett , som vanligt, välbesökt medlemsmöte i Sockenstugan tisdagen den 15 oktober.

Gästande underhållare Lasse Månsson och Bosse Andersson var mäkta imponerade över den stora församlingen. Musikerparet är delar av ensemblen ”Lätt och Lagom” som musicerade och sjöng i stämmor. Vackra låtar och melodier, allt från fina jämtska låtar till Beatles, Afzelius och Sven-Ingvars. Alla njöt och beundrade deras fina gitarrspel och stämsång.

Allsång blev det naturligtvis när vår egen PRO-kör fanns närvarande bland publiken. Ett trevligt potpurri av Sven-Ingvars låtar höjde stämningen ytterligare en nivå.

Föreningens alltid lika alerta nöjeskommitté, Maud Nilsson, Kurt Persson, Margareta Jonsson, Britt Ling och Stefan Lindström, stod för förtäringen som var fina landgångar.

Till kaffet hade Kjärstin Södergren, Solveig Svee och Kerstin Göransson bakat underbart goda toscatårtor.

Mötet avrundades med dragning av som vanligt ett fantastiskt lotteri som damerna Agneta Strindlund och Ingrid Larsson fixat.

Ordförande Göran Holm påminde om nästa medlemsmöte den 19 november, då föreningen bjuder på julgröt och skinkstut.

Han tackade avslutningsvis samtliga som kommit och ett speciellt tack riktades till alla som varit med och arrangerat och jobbat både före, under och efter mötet.

Elisabet Yngström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel