Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Stugun

Annons

PRO-föreningen i Stugun höll sitt efterlängtade höstmedlemsmöte med traditionen att äta surströmming eller sill tillsammans den 27 augusti på Nornan i Stugun.

Nöjeskommittén, Margaretha Jonsson, Kurt Persson, Britt Ling, Maud Nilsson och Stefan Lindström, fixade all förplägnad och dukning.

Dessutom hade de dekorerat borden så välkomnande med rönnbär, renfana och miniäpplen.

Ett 60-tal gäster fick också njuta av jazzbandet ”Håttgåbban” som spelade gamla fina kända låtar från både förr och nu.

Ordförande Göran Holm öppnade mötet och hälsade alla välkomna och berättade lite om aktiviteterna som varit under sommaren, så som loppis, lotterier och kolbullstekning, vilket genererat en ansenlig summa pengar till kassan.

Christin Nilsson, vår duktiga och aktiva studieorganisatör, informerade om alla kommande studiecirklar och aktiviteter inför hösten och vintern.

Ett fantastiskt utbud av cirklar presenterades, såsom Sjung och minns, Geologi-Stenkul, Snickarkurs/knivtillverkning, Stickcafé, Vävning, Litteratur, Gummibandsgympa, Boule, Data, Läs och res, Porslinsmålning, Trafikkunskap, Matlagningskurs för både damer och herrar.

Ett utbud som ger våra medlemmar kunskap, gemenskap och friskvård.

Det är otroligt att vår lilla förening aktiverar mer än 70 personer varje år som går på våra möten, aktiviteter och studiecirklar.

Ordförande tackade samtliga som kommit till mötet, och ett speciellt tack riktades förstås till både musikerna, lotteriansvariga och sist men inte minst till nöjeskommittén.

Elisabet Yngström

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel