Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

Ordförande Harald Eriksson hälsade alla hjärtligt välkomna till höstens budgetmöte.

Innan det sedvanliga medlemsmötet, fick Andres sport i Strömsund visa upp en kollektion av ice-bugs, det vill säga dubbskor. De visade olika sorters modeller, bland annat fin-skor, sportskor och vardagsskor med dubbar. Det finns också skor med dubbade sulor som man kan ta bort. Dessutom skor med sulor som vinterdäck på bilar, odubbade, men perfekta utomhus. Det lottades dessutom ut ett par valfria dubbskor till en mycket lycklig vinnare.

Därefter var det vår hemsidesansvariga, Inger Gidlöf, som mycket pedagogiskt visade hur man bäst hanterar PRO:s hemsida. Efter en gedigen visning av hur mycket det finns att se på hemsidan, så tackade mötet med en mycket varm applåd.

Sen blev det dags för fika och lotteriförsäljning. Som vanligt var det trippelskraplotter och ett lotteri med skänkta vinster.

Vilket fika sen! Maggan och Carina överraskade oss alla med att bjuda på en jättegod fisksoppa och smörgås. Till kaffet bjöds det på en god kaka. En mycket lyckad överraskning.

Efter fika och lotteriförsäljning, så var det sedan dags för dagens medlemsmöte.

Ingrid Löfgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel