Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

PRO Strömsund har haft sin studieupptakt med höstens första medlemsmöte. Ett trettiotal medlemmar kom till föreningslokalen på Hökstigen 15. Ordförande Harald Eriksson hälsade alla hjärtligt välkomna till medlemsmötet.

Innan de sedvanliga mötesförhandlingarna, lämnade Harald över till dagens underhållare som var Melker Kjellgren, tillika medlem i vår PRO-förening. Eftersom Melker är uppvuxen i Rossön, så är han duktig på ångermanländska. Att behärska ångermanländskan är bra när man som Melker läste ett flertal dikter av Nicke Sjödin. Men, det var inte bara diktläsning. Melker varvade med fina låtar på sin synt.

Efter underhållningen var det dags för fikapaus med lottförsäljning. Som vanligt så fick man sitta vid vackert dukade bord och bli serverade gott fika. Lottförsäljningen gick som vanligt bra. Medlemmarna är flitiga lottköpare av både trippelskraplotter och lotteriet, där medlemmarna som vanligt skänkt vinsterna.

Efter medlemsmötet var det dags för avslutning. Harald riktade ett särskilt tack till flickorna i köket, Marie, Margareta och Carina för deras arbete med att fixa fika och duka i ordning borden. Han tackade även dagens underhållare Melker för att han ställde upp. Därefter tackade Harald alla för visat intresse och avslutade mötet.

Ingrid Löfgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel