Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

Onsdagen den 21 augusti, var det dags för PRO Strömsunds trivselträff med höstens surströmmings- och sillfest på Hökstigen 15. Drygt 70 medlemmar hade hörsammat inbjudan och kom till vackert dukade bord.

Dagens underhållare var Lilian Klingberg och Sven-Ivar Henriksson, och de bjöd på fina låtar redan när gästerna anlände.

Stämningen var mycket god när ordförande Harald Eriksson hälsade alla välkomna. Harald drog som vanligt en rolig historia, innan damerna i köket bar in allt det goda och ställde på bordet.

I år så fick vi surströmming från Ulvön. Det fanns även filéer och sill för de som så önskade. I övrigt så bestod allt av det som hör till surströmming. När alla var mätta och belåtna på strömmingen och sillen, så blev det kaffe och en god kaka, samt underhållning igen av Lilian och Sven-Ivar. Många fina låtar fick vi höra och njuta av.

Våra medlemmar är duktiga lottköpare, så även denna gång. Det fanns både ett lotteri som medlemmarna skänkt vinster till och trippelskraplotter. En del hade tur och vann flera vinster och en del inga alls.

Efter underhållning och lottdragning, så blev det dags för avslutning. Harald tackade alla som hade kommit, kökspersonalen och Lilian och Sven-Ivar för den fina underhållningen. Det blev rungande applåder som fick avsluta den fina trivselträffen. Nästa träff är medlemsmötet 4 september.

Ingrid Löfgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel