Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

Annons

Ordförande Harald Eriksson hälsade oss välkommen till första medlemsmötet efter årsmötet. Inbjuden gäst var SUAB:s chef Björn Amcoff. Han flyttade hit för cirka ett år sedan. Vi är många som minns en affär som hette Amcoff, det var hans farfar som drev den.

Björn berättade vad SUAB håller på med och det var rätt mycket, bland annat hjälpa till att starta eget, att flytta företag till kommunen, investera i företag och utveckla befintliga företag. Han berättade att det finns cirka 1 100 företag i kommunen. Varje år startar det cirka femtio nya företag. Undersökningar visar att det går bra att driva företag i kommunen.

Sedan underhöll han oss, iförd peruk och rock så blev han Bellman. Han sjöng och spelade flera av Bellmans epistlar, som man kände igen. Det blev en uppskattad underhållning, och han hälsades välkommen tillbaka en annan gång.

Harald berättade lite vad som är på gång. Det ska bli nya lampor, ljuddämpade plattor i taket och boulebanan ska repareras.

Inger skötte lottförsäljningen och vi var riktigt duktiga att köpa lotter, det var många fina vinster som var skänkta. Vi får tacka damerna som bjöd på en god macka och ett påskägg.

Viola Håkansson

 

 

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons