Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Strömsund

Årets första medlemsmöte hölls den 8 april i vår fina lokal på Hökstigen. Ordförande Harald Eriksson hälsade nära 60 medlemmar välkomna och öppnade mötet. Mötet började med att Mikael Jansson och Evelina Persson visade hjälpmedel. De berättade om de olika regler som gäller när man har rätt till hjälpmedel, och vilka hjälpmedel man måste bekosta själv. En katalog över hjälpmedel delades också ut till intresserade.

Därefter togs en fikapaus med goda smörgåsar och kakor. Samtidigt såldes ett lotteri, och man hade även möjlighet att köpa trippelskrapslotter.

Efter fikat vidtog själva medlemsmötet. Protokollet från årsmötet 18 februari lästes upp. Ann-Cathrine Forsmark redovisade antalet nya medlemmar. Ekonomin redovisades av f.d. kassör Solveig Löfström. Pengar behövs, då vi måste byta tak på förrådet, bygga en altan, måla taket samt renovera delar av ytterväggarna. Danser och trivselträffar ger en del pengar, men vi behöver få flera som ställer upp och hjälper till med fika för att det ska fungera.

En enkät om kontanthantering delades ut och medlemmarna fick en kvart på sig att fylla i den. Listor skickades runt, där intresserade fick fylla i sina namn om de ville lära sig baka surdegsbröd och/eller träna på hjärtstartaren. Bernth Nygren gav en kort rapport från KPR och distriktet. Inger informerade om möjligheten att abonnera på trippelskrapslotter, samt om PRO:s medlemskryssning till Åland i oktober. Alla medlemmar som fyllt 80 år kommer att bjudas på lunch den 9 juni. Information gavs också om den kommande pimpeltävlingen på Lakavattnet.

Dagen avslutades med lottdragning av ett stort antal fina vinster.

Inger Gidlöf