Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Revsund

Solgerd Eurenius visade med all önskvärd tydlighet att hon har tumme med vädergudarna. För flera veckor sedan planerade hon in 25 juli som en lämplig dag för PRO Revsund att åka med ångaren Thomée till Verkön och äta lunch där.

Dagen gjorde ingen av de 16 deltagarna besviken. Varmt, strålande solsken, lugnt väder. Vad mer kan man önska en dag på Storsjön?

Framme vid Verkön väntade en buffélunch som alla var nöjda med. Kanske var det så att en del åt litet väl mycket. Efter lunch stannade de flesta kvar vid slottet och avnjöt varandras sällskap. En del trotsade hettan och gick upp till utsiktstornet. Utsikten därifrån går verkligen inte av för hackor!

Efter två timmar på ön var det dags att gå ombord på Thomée för återresan. Samma fina väder med en svalkande bris. Verkligen en dag att minnas.

Sigbritt Herbert

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel